Om oss

Hvem er vi?

Strømavtale.com er en sammenligningstjeneste som hjelper forbrukere med å finne den beste strømavtale for deres behov. Vi er et dedikert team av eksperter med mange års erfaring innen elektrisitets- og energibransjen. Vårt mål er å gjøre det enkelt og enkelt for forbrukere å finne den beste og billigste strømavtale som passer deres behov og budsjett.

Vi sammenligner også strømselskaper i Danmark på Elselskaber.dk.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å gi forbrukerne tilgang til den beste informasjonen og de beste tilbudene innenfor strømmarkedet. Vi mener at det skal være enkelt og greit å velge riktig strømleverandør og bytte strømleverandør, og vi jobber hardt for at sammenligningstjenesten vår skal være så brukervennlig og pålitelig som mulig.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr en enkel og enkel sammenligningstjeneste som hjelper deg å finne den beste strømavtale i ditt område, det være seg Oslo, Bergen eller Trondheim. Ved å legge inn din adresse og ditt forbruk på nettsiden vår kan du sammenligne priser og tjenester fra flere forskjellige strømleverandører og finne det beste tilbudet for deg.

Våre forretningspartnere

Vi samarbeider med noen av de største og mest anerkjente strømleverandører i Norge for å kunne tilby deg de beste tilbudene og tjenestene. Vi jobber kun med pålitelige og pålitelige leverandører som vi vet vil gi våre kunder den beste servicen.