Superenkle Tips For å Gjøre Hjemmeforbedring Enkelt

Enten du bare har hundre dollar å bruke på et hjemmeforbedringsprosjekt eller tusenvis til din disposisjon, er utsiktene til å forbedre og tilføre verdi til hjemmet ditt veldig spennende for de fleste. Tipsene i denne artikkelen er nøye utvalgt og analysert av fagfolkene. Deres intensjon er å motivere deg, gjøre prosjektet ditt enklere og bidra til å se deg på vei til å møte dine hjemmeforbedringsdrømmer!

Du vil ha en blomstrende plen og planter i hagen din. En av de beste måtene å oppnå dette på er å befrukte dem om høsten, før den første frosten. Dette vil gi dem et løft når de begynner å vokse igjen i løpet av våren. Denne ekstra fôringen vil gi belønninger hele neste sommer.

Hvis du har en rift i skjermdøren eller vindusskjermen, her er et raskt tips du kan bruke som vil spare deg penger. For tårer som er små, bruk litt klar neglelakk. For en litt større tåre, påfør litt plastfolie på hver side av skjermen. Denne raske oppdateringen vil gjøre til du bestemmer deg for å erstatte skjermen.

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Ikke kast bort penger på oppussing som bare ikke passer inn. Glemme ting som isolasjon i Nord, eller solskjerming i Sør, vil alvorlig redusere verdien av eventuelle renoveringer du gjør. Hold deg til ting som er populære, og ikke veer fra nabolaget normen.

Du kan lage enkel kunst for veggen ved å kjøpe noen ensfargede bilderammer og rive ut bilder fra gamle barnebøker. Illustrasjoner fra slike som Alice in Wonderland, Wizard of Oz og så videre er svært populære. De gjør stor gammeldags veggkunst, og legger til et snev av personlighet til hjemmet ditt.

Sørg for og ha kontrakt skrevet opp for eventuelle oppussingsprosjekter du inngår kontrakt ut. På denne måten kan de ikke dra nytte av deg eller legge til ekstra kostnader siden alt er skriftlig nede. Hvis du ikke får en kontrakt, kan du være i for en vill tur.

Åpne opp gardiner og persienner under en visning for å tillate naturlig lys inn i hjemmet. Hvis utendørs naturen ikke er ønskelig, bør du vurdere å holde persiennene noe lukket for å trekke mindre oppmerksomhet til den. Slå på alle lysene i hjemmet slik at hjemmet ser lyst og muntert ut i stedet for mørkt og kjedelig.

Hvis penger er tilgjengelig for deg, må du ikke utsette forbedringer i hjemmet. Uansett hvor stort prosjektet kan være, kan denne informasjonen hjelpe deg med å finne ut av det.

http://stromavtale.com

Go Top